Botiga/ Tienda

Bossa pel berenar/ Bolsa para la merienda

Bosses pel berenar Petit taller de costura
Reprenem l’activitat amb novetats, ens hem animat a obrir la botiga del Petit taller de costura, és a dir, a vendre coses que cosim nosaltres!

La primera peça que presentem és la bossa pel berenar amb dos models diferents: Patufet (tela de farcell) i Caputxeta (tela vichy vermella). Són les clàssiques bosses per portar el menjar dels nens a l’escola (escola bressol, escoleta, etc.) i són cosides a mà per nosaltres. Formen part d’una col·lecció que volem anar desplegant, esperem que us agradi!

Retomamos la actividad con novedades, nos hemos animado a abrir la tienda del Petit taller de costura, es decir, a vender cosas que cosemos nosotras!

La primera pieza que presentamos es la bolsa para la merienda con dos modelos diferentes: Pulgarcito (tela de fardo) y Caperucita (tela vichy roja). Son las clásicas bolsas para llevar la comida de los niños a la escuela (guardería, etc.) y son cosidas a mano por nosotras. Forman parte de una colección que queremos ir desplegando, esperamos que os guste!

 

Preu: 7 €/unitat No inclou les despeses d’enviament

Característiques

Bossa de tela amb cordó de cotó cosida a mà
Mides aproximades 28 x 30 cm.
Possibilitat de posar-hi el nom amb una cinta (lletres tipogràfiques d’1 centímetre d’alçada aprox.), sense cost afegit.

Fes la teva comanda!

A través del correu electrònic petittallerdecostura @ gmail.com o per telèfon al 657 517 943. Cal que indiquis el teu nom, correu electrònic, telèfon de contacte, adreça, quin model de bossa vols (Patufet o Caputxeta) i quantes unitats.
Les comandes de Girona i Olot es poden fer arribar en persona, la resta s’enviaran contra reembors per correu postal ordinari. Si ens faciliteu una adreça on hi hagi algú en horari laboral serà més fàcil de lliurar. Consulteu-nos per altres opcions.
Les bosses es realitzen sota comanda i et podem fer arribar la teva amb un marge de 5 dies, per tant, no dubtis a encarregar-la ben aviat!

 

bosseta-berenar_vertical_petit-taller-de-costura

Precio: 7 € / unidad
No incluye los gastos de envío

 

Características
Bolsa de tela con cordón de algodón cosida a mano
Medidas aproximadas 28 x 30 cm.
Posibilidad de poner el nombre con una cinta (letras tipográficas de 1 centímetro de altura aprox.), sin coste añadido.

 

Haz tu pedido!
A través del correo electrónico petittallerdecostura @ gmail.com o por teléfono al 657 517 943. Es necesario que indiques tu nombre, correo electrónico, teléfono de contacto, dirección, qué modelo de bolsa vuelos (Pulgarcito o Caperucita) y cuántas unidades.
Los pedidos de Girona y Olot se pueden hacer llegar en persona, el resto se enviarán contra reembolso por correo postal ordinario. Si nos facilitas una dirección donde haya alguien en horario laboral será más fácil de entregar. Consúltanos por otras opciones.
Las bolsas se realizan bajo pedido y te podemos hacer llegar tu con un margen de 5 días, por lo tanto, no dudes en encargarla pronto!

 

Petit taller de costura
petittallerdecostura @ gmail.com
https://petittallerdecostura.wordpress.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s