Qui som/ Quienes somos

El Petit taller de costura és un aparador virtual de tot allò que hem anat fent -i fem encara, és clar!- de costura, ganxet, mitja, punt de creu, etc. Perquè volíem ensenyar-ho, compartir-ho i agafar noves idees. El Petit taller sorgeix de tres persones inquietes (totes tres capricorn!):

Una àvia que de petita es passava els estius fent i desfent vores i que de gran ha redescobert el plaer per la costura, el ganxet, la mitja, les manualitats i les crafts en general. Cal dir que tenir tres néts també hi ha ajudat!

Una mare que sap fer ganxet, va recuperar la mitja mentre estava embarassada per fer un jersei i està agafant afició a la costura. Hi ha tants projectes per fer, i Internet n’és un pou!

I una filla que pot gaudir de tot el que l’àvia li ha fet cosint. De moment va desfent cabdells, juga amb els botons, qui sap si en el futur li agradaran els fils i les agulles?

A banda del que anàvem fent i desfent ens vam animar a compartir tardes de costura amb les amistats, per aprendre juntes i passar bones estones. Aquest blog mostra el que anem fent, el fan persones que coneixen i el que ens interessa d’altres creadors/es. Esperem que passeu una bona estona al Petit taller!

 

El Petit taller de costura es un escaparate virtual de todo lo que hemos ido haciendo -¡y hacemos todavía, claro! – de costura, ganchillo, media, punto de cruz, etc. Porque queríamos enseñarlo, compartirlo y coger nuevas ideas. El Petit taller surge de tres personas inquietas (las tres capricornio!):

Una abuela que de pequeña se pasaba los veranos haciendo y deshaciendo bordes y que de mayor ha redescubierto el placer por la costura, el ganchillo, la media, las manualidades y las crafts en general. Hay que decir que tener tres nietos también ha ayudado!

Una madre que sabe hacer ganchillo, recuperó la media mientras estaba embarazada para hacer un jersey y está cogiendo afición a la costura. Hay tantos proyectos por hacer, e Internet es un pozo!

Y una hija que puede disfrutar de todo lo que la abuela le ha hecho cosiendo. De momento va deshaciendo ovillos, juega con los botones, ¿quién sabe si en el futuro le gustarán los hilos y las agujas?

Aparte de lo que íbamos haciendo y deshaciendo nos animamos a compartir tardes de costura con las amistades, para aprender juntas y pasar buenos ratos. Este blog muestra lo que vamos haciendo, lo hacen personas que conocen y lo que nos interesa de otros creadores/as. Esperamos que paséis un buen rato en el Petit taller!

One comment

  1. Retroenllaç: Mamas&Crafts: Entrevista Fent Pensant Dient | Petit taller de costura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s