Declaració d’intencions i pantalons nounat/ Declaración de intenciones y pantalones recién nacida

Amb l’entrada “Per què cosim?” vam iniciar una nova etapa del blog. Com qui comença el nou curs escolar amb energies renovades després d’un estiu tombat a la platja i a la piscina i amb massa calor per pensar gaire… Però alhora bullint d’idees noves i amb ganes de posar-les en pràctica!

Per tant, com a nou inici també volia fer una declaració d’intencions i així sabeu també què podeu esperar del Petit taller de costura:
– Al blog publicaré, com he fet fins ara, coses que hem cosit nosaltres (vegeu qui som) i, puntualment, altres coses que han cosit amistats nostres, amb el seu permís és clar.
– Seguiré amb la sèrie d’entrevistes Mamas&Crafts, si us interessa participar-hi podeu escriure’ns a petittallerdecostura @ gmail.com.
– Publicaré dos o tres entrades a la setmana, segons la disponibilitat.
– Al facebook compartiré coses de costura, diy, receptes, cultura i tot allò que m’interessi i trobi que pot ser inspirador. El Pinterest és la nevera dels nous projectes!

I ara els bons propòsits:
– M’agradaria millorar la posada en escena i la fotografia… Hauré de trobar l’estètica del meu estil “pràctic”, jeje!
– M’encanten els blogs que són “útils”, que inclouen consells, tutorials, vídeos, idees noves… Intentarem anar-ne incorporant, si teniu suggeriments de temes no us talleu!
– Mirar i seguir molts blogs de costura, pinterest, facebook… però algun dia apagar-ho tot i escoltar què surt de dins.
– Juntes, de nit cadascú a casa seva, amb la petita remenant els fils, amb les amigues… Sobretot, seguir gaudint cosint!

Si tot plegat t’interessa, pots rebre les entrades del blog al mail (a dalt a la dreta), pots seguir-nos al Facebook i seguir-nos a Pinterest, i fins aquí el rotllo, passem a les costures!

pantalons_nounat_Petit taller de costura 2Estant de vacances a Bellmunt del Priorat etiquetant el vi De bandera vam rebre la fantàstica notícia de l’arribada de la filla de na Neus d’Amazones en pijama. Precisament ella va ser la nostra professora de cosmètica natural i  companya en la darrera tarda de costura, i testimoni de l’inici d’una bossa amb 1 metre de tela que ensenyarem un altre dia.

Rumiant i surfejant què podia regalar-li, vaig veure els pantalons per nounat amb tutorial fantàtic de Mi rincón de mariposas i vaig agafar un parell de teles elàstiques. L’estoc no es gaire ampli, però aquestes dues van lligar de perles i van agradar als pares novells. Benvinguda, petita!

Con la entrada “¿Por qué cosemos?” iniciamos una nueva etapa del blog. Como quien comienza el nuevo curso escolar con energías renovadas después de un verano tumbado en la playa y en la piscina y con demasiado calor para pensar mucho … Pero al mismo tiempo hirviendo de ideas nuevas y con ganas de ponerlas en práctica!

Por tanto, como nuevo inicio también quería hacer una declaración de intenciones y así sabéis también qué podéis esperar del Petit taller de costura:
– En el blog publicaré, como he hecho hasta ahora, cosas que hemos cosido nosotras (ver quiénes somos) y, puntualmente, otras cosas que han cosido amistades nuestras, con su permiso claro.
– Seguiré con la serie de entrevistas Mamas & Crafts, si os interesa participar podéis escribirnos a petittallerdecostura @ gmail.com.
– Publicaré dos o tres entradas a la semana, según la disponibilidad.
– En facebook compartiré cosas de costura, diy, recetas, cultura y todo lo que me interese y encuentre que puede ser inspirador. Pinterest es la nevera de los nuevos proyectos!

Y ahora los buenos propósitos:
– Me gustaría mejorar la puesta en escena y la fotografía … Tendré que encontrar la estética de mi estilo “práctico”, jeje!
– Me encantan los blogs que son “útiles”, que incluyen consejos, tutoriales, vídeos, ideas nuevas… Intentaremos ir incorporándolos, si tenéis sugerencias de temas no os cortéis!
– Mirar y seguir muchos blogs de costura, pinterest, facebook … pero algún día apagarlo todo y escuchar qué sale de dentro.
– Juntas, de noche cada una en su casa, con la pequeña removiendo los hilos, con las amigas… Sobre todo, seguir disfrutando cosiendo!

Si todo ello te interesa, puedes recibir las entradas del blog en el mail (arriba a la derecha), puedes seguirnos en Facebook y seguirnos en Pinterest, y hasta aquí el rollo, pasamos a las costuras!

Estando de vacaciones en Bellmunt del Priorat etiquetando el vino De bandera recibimos la fantástica noticia de la llegada de la hija de Neus de Amazones en pijama. Precisamente ella fue nuestra profesora de cosmética natural y compañera en la última tarde de costura, y testigo del inicio de una bolsa con 1 metro de tela que enseñaremos otro día.

Pensando y surfeando qué podía regalarle, vi los pantalones para recién nacido con tutorial fantástico de Mi rincón de mariposas y cogí un par de telas elásticas. El stock no es muy amplio, pero estas dos conjuntan de perlas y gustaron a los padres novatos. ¡Bienvenida, pequeña!

2 comments

  1. fantàstics propòsits i preciosos els pantalonets!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: