Acompanyant amb el cor, de feltre/ Acompañando con el corazón, de fieltro

Quan la petitona va començar al setembre a l’escola bressol, vaig estar mirant alguns blogs de criança i vaig veure una idea que em va semblar molt bona: fer un detall de feltre per posar a la butxaca de l’infant, una cosa que li recordés casa seva i els seus pares.
La idea va quedar en el fons de la memòria fins aquest principi d’any, quan la petitona encara plorava cada dia al portar-la a l’escola bressol. Vaig voler recuperar la idea i vaig cosir a mà un cor de feltre (la plantilla és d’Internet, adaptant el cor de I(love)NY) amb una cinta per posar-lo a la butxaca i lligar-lo dels pantalons.  Un costat rosa, per la mare, i un costat gris, pel pare, i amb farcit perquè fos tou. I li “posàvem” un petó cadascun.
Els dos primers dies el va portar, al tercer ja no el va voler… Fa poc se’n va recordar, li vaig preguntar si el volia portar i em va dir que no, que el podia portar la mama… a vegades també ens fa falta 🙂

Cuando la pequeñita comenzó en septiembre la guardería, estuve mirando algunos blogs de crianza y vi una idea que me pareció muy buena: hacer un detalle fieltro para poner en el bolsillo del niño/a, algo que le recordase su casa y sus padres.
La idea quedó en el fondo de la memoria hasta este principio de año, cuando la pequeñita todavía lloraba cada día al llevarla a la guardería. Quise recuperar la idea y cosí a mano un corazón de fieltro (la plantilla es de Internet, adaptando el corazón de I (love) NY) con una cinta para ponerlo en el bolsillo y atarlo de los pantalones. Un lado rosa, por la madre, y un lado gris, por el padre, y con relleno para que fuera blando. Y le “poníamos” un beso cada uno.
Los dos primeros días lo llevó puesto, al tercero ya no quiso … Hace poco se acordó, le pregunté si lo quería llevar y me dijo que no, que podía llevar mamá… a veces también nos hace falta 🙂

cor feltre gris Petit taller de costura cor feltre rosa Petit taller de costura

Anuncis

2 comments

  1. que maco…. ho trobo un detallàs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: