El corb negre i el colom/ El cuervo negro y la paloma

A casa tenim costum de seguir l’activitat festiva de Vilafranca del Penedès, en gran part per l’amistat dels sogres amb amics d’aquesta ciutat. En un dels “intercanvis” d’agermanament entre famílies els nostres nebots van rebre dos animalons de feltre: l’àguila i el drac, junt amb el llibre “La corona de l’Àliga”, de Mònica Hernández, Foix Huguet i Sira Ponsa. I l’encàrrec que ens van fer els nebots va ser crear un corb, com el de la portada, per poder jugar amb l’àguila. Dit i fet! Aquí apareix a la història el corb negre, i també el seu amic el colom. Vaja, una família sencera!
A la petitona li van regalar un drac i un diable petit (que encara estan endreçats perquè li feien por) i en Verdet i en Vermellet, els nostres titelles castellers.
Us agraden? Podeu veure’n més a Petitafesta.cat, són molt bonics!

En casa tenemos costumbre de seguir la actividad festiva de Vilafranca del Penedès, en gran parte por la amistad de los suegros con amigos de esta ciudad. En uno de los “intercambios” de hermanamiento entre familias nuestros sobrinos recibieron dos animales de fieltro: el águila y el dragón, junto con el libro “La corona de l’Àliga”, de Mònica Hernández, Foix Huguet i Sira Ponsa. Y el encargo que nos hicieron los sobrinos fue crear un cuervo, como el de la portada, para poder jugar con el águila. Dicho y hecho! Aquí aparece en la historia el cuervo negro, y también su amiga la paloma. Vamos, una familia entera!
A la pequeñita le regalaron un dragón y un diablo pequeño (que todavía están escondidos porque le daban miedo) y Verdet y Vermellet, nuestros títeres castellers.
Os gustan? Podeis ver más en Petitafesta.cat, son muy bonitos!

La corona de l'Àliga

Corb i colom Petit taller de costura Verdet i vermellet Vilafranca Petit taller de costura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: