Això no és ben bé costura: Girona Cycle Sexy/ Esto no tiene mucho de costura: Girona Cycle Sexy

No acostumo a parlar de feina professional al blog del Petit taller de costura, però vist el que darrerament m’està absorbint, que segurament haurem de cosir un teló de fons per a una desfilada i que està quedant xulo, he pensat que estaria bé compartir-ho.

Estic coordinant la campanya Girona Cycle Sexy, de l’Associació de Naturalistes de Girona, Mou-te en Bici i l’Oficina Verda de la Universitat de Girona, amb el suport europeu de Do the right mix. La campanya, a banda de tenir un nom suggerent, consisteix en promocionar l’ús de la bicicleta. I com? Amb una trobada d’instagramers (15 de febrer), un concurs a Instagram (acaba el 16 de febrer!) i una desfilada participativa (22 de febrer).

Per animar-ho tot plegat, s’ha creat una imatge gràfica (d’Oriol Piferrer, La Fonda Gràfica, el nostre dissenyador de capçalera) -on hi apareix també la cosina en bici- i hem produït uns vídeos-entrevistes molt ben fets (mireu la bici tunejada amb ganxet de la Núria Terés!). Quina és la meva part? La coordinació de tot plegat, la difusió, els “marrons” diversos i els contactes… Ben entretinguda estic! Sort que tinc bons gelats per menjar! 🙂

No suelo hablar de trabajo profesional en el blog del Petit taller de costura, pero visto lo que últimamente me está absorbiendo, que seguramente tendremos que coser un telón de fondo para un desfile y que está quedando chulo, he pensado que estaría bien compartirlo.

Estoy coordinando la campaña Girona Cycle Sexy, de la Associació de Naturalistes de Girona, Mou-te en Bici y la Oficina Verda de la Universidad de Girona, con el apoyo europeo de Do the right mix. La campaña, además de tener un nombre sugerente, consiste en promocionar el uso de la bicicleta. Y como? Con un encuentro de instagramers (15 de febrero), un concurso en Instagram (acaba el 16 de febrero!) y un desfile participativo ( 22 de febrero) .

Para animar todo ello, se ha creado una imagen gráfica (de Oriol Piferrer, La Fonda Gráfica, nuestro diseñador de cabecera) -donde aparece también la prima en bici- y hemos producido unos vídeos- entrevistas muy bien hechos (vease la bici tuneada con ganchillo de la Núria Terés!). ¿Cuál es mi parte? La coordinación de todo ello, la difusión , los “marrones” varios y los contactos … Ben entretenida estoy! Suerte que tengo buenos helados!

gcs_03 gcs_04

#GironaCycleSexy: La bicicleta personalitzada de la Núria from Naturalistes Girona on Vimeo.

2 comments

  1. Ai, el wordpress! Ara he vist que no s’ha penjat un dels vídeos, aquí em podeu veure en l’entrevista a Jordi Roca, del Celler de Can Roca:
    https://vimeo.com/m/86559625

  2. oh, si visqués a Girona… sóc usuaria diària de la bici. És el meu mitjà de transport faci sol o plogui i m’encanta.
    Que tingue molta sort amb l’acte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: