Quin gener!/ ¡Qué enero!

 

Sempre m’ha semblat que començar un any és una cosa molt especial. Canviar de calendari, tancar l’any que ja ha passat, fer balanç, tenir tot un any en blanc per davant… I estic segura que haver nascut al gener hi té molt a veure. Quan hi afegeixes que la mare (i àvia a la vegada) i el germà són del gener, la filla (i néta) fa els anys al gener i el company és de finals de gener… només queda dir “quin mes!”, això sí que és estrenar bé l’any.

A més, aquest gener de 2014 ha coincidit amb un pic de feina (genial!) i les obres de reforma de la cuina i un dels banys, després hi haurà trasllat. En fi, que no passarà pas desapercebut!
Sorprenentment també he tingut temps per fer un breu curs de fotografia, que era un dels propòsits per l’any nou. De la mà del fotògraf i amic Diego Espada hem repassat els principis bàsics de fotografia (caram, sí que fa anys que vaig acabar la carrera…) i ens ha donat trucs perquè les fotos que anem fent siguin poc a poc millors, és clar que després tot queda a mercè de la fotògrafa!

Per celebrar una part dels aniversaris vam organitzar una festa familiar. Aquest any no vaig tenir temps per mirar gaire el Pinterest però volia cosir alguna cosa i quan vaig veure la garlanda de banderoles de Mi rincón de mariposas vaig saber que era el que volia: bonica i súper ràpida. La vaig acabar en el darrer moment, però cara d’alegria de la petitona al veure-la va valer la pena!

Siempre me ha parecido que comenzar un año es algo muy especial . Cambiar de calendario, cerrar el año que ha pasado, hacer balance, tener todo un año en blanco por delante … Y estoy segura de que haber nacido en enero tiene mucho que ver. Cuando le añades que la madre ( y abuela a la vez ) y el hermano son de enero, la hija ( y nieta ) hace años en enero y el compañero es de finales de enero … sólo queda decir “¡qué mes!”, eso sí que es estrenar bien el año .

Además, en enero de 2014 ha coincidido con una punta de trabajo (¡genial!) y las obras de reforma de la cocina y uno de los baños, después habrá traslado. En fin, que no pasará desapercibido!
Sorprendentemente también he tenido tiempo para hacer un breve curso de fotografía , que era uno de los propósitos para el año nuevo . De la mano del fotógrafo y amigo Diego Espada hemos repasado los principios básicos de fotografía (caramba, sí que hace años que terminé la carrera … ) y nos ha dado trucos para que las fotos que vamos haciendo sean poco a poco mejores, está claro que después todo queda a merced de la fotógrafa!
Para celebrar una parte de los cumpleaños organizamos una fiesta familiar. Este año no tuve tiempo para mirar mucho el Pinterest pero quería coser algo y cuando vi la guirnalda de banderines de Mi rincón de mariposas supe que era lo que quería : bonita y súper rápida . La terminé en el último momento, pero cara de alegría de la pequeñita al verla valió la pena!

banderetes Petit taller de costura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: