Idea regal: samarreta amb aplicacions / Idea regalo: camiseta con aplicaciones

Ara que ja estem tipes de torrons, tortells, neules, melindros i dolços diversos, i que les festes de Nadal ja han passat, us volem anar descobrint el que hem estat cosint aquests darrers mesos, per fi! Hi posarem el títol d'”idea regal”, així si mai busqueu inspiració per fer algun regal potser us pot servir. Comencem, doncs!

Regalar roba als petits per Nadal és una cosa poc atractiva davant de les joguines, i justament per això vam intentar “customitzar” unes samarretes, la primera és aquesta, amb lletres.

Què necessitem?

Una samarreta de la talla de qui ha de rebre el regal (alerta, els nens/es creixen molt ràpid! I més a casa els altres!)
Les lletres del seu nom (nosaltres vam fer servir unes d’una revista però es poden fer amb l’ordinador i l’oppenoffice o equivalent)
Paper d’aplicacions
Tela xula que contrasti amb la samarreta
Màquina de cosir, fils, tisores, etc.

Com ho fem?

Calquem les lletres al paper d’aplicacions, però fent efecte mirall (al revés). Ho planxem al revés de la tela xula (és a dir, no a la part bonica de la tela) i retallem amb les tisores la forma de les lletres. Traiem el paper protector que porta el paper d’aplicacions i situem les lletres sobre la samarreta tal i com volem que quedin. Un cop n’estem segures planxem. Ara ja estan enganxades, però cal assegurar-les.
Tenim dues opcions: cosir amb la màquina de cosir -punt de fistó si en tenim o punt ziga zaga- o cosir a mà amb punt de fistó (podeu trobar tutorials a Youtube).
I ja ho tenim! Prou fàcil i atractiu, no?

Ahora que ya estamos hartas de turrones, roscones, barquillos, bizcochos y dulces varios, y que las fiestas de Navidad ya han pasado , queremos ir descubriendoos lo que hemos estado cosiendo estos últimos meses, por fin! Pondremos el título de ” idea regalo”, así si buscais inspiración para hacer algún regalo quizás os pueda servir . Empezamos!

Regalar ropa a los pequeños en Navidad es algo poco atractivo frente de los juguetes , y justamente por eso intentamos “customizar” unas camisetas, la primera es ésta, con letras .

¿Qué necesitamos?

Una camiseta de la talla de quién va a recibir el regalo (alerta, los niños/as crecen muy rápido! Y más en casa de otros!)
Las letras de su nombre (nosotros usamos unas de una revista pero se pueden hacer con el ordenador y el oppenoffice o equivalente )
Papel de aplicaciones
Tela chula que contraste con la camiseta
Máquina de coser, hilos, tijeras, etc .

Como lo hacemos?

Calcamos las letras al papel de aplicaciones, pero haciendo efecto espejo (al revés ) . Lo planchamos al revés de la tela chula (es decir, no en la parte bonita de la tela) y recortamos con las tijeras la forma de las letras. Sacamos el papel protector que lleva el papel de aplicaciones y situamos las letras sobre la camiseta tal y como queremos que queden. Una vez estamos seguras planchamos. Ahora ya están pegadas, pero hay que assegurarlas. 
Tenemos dos opciones: coser con la máquina de coser -con punto de festón si tenemos o punto zig zag – o coser a mano con punto de festón (puede encontrar tutoriales en Youtube).
Y ya lo tenemos ! Baste fácil y resultón,¿no?
samarreta Carla Petit taller de costurasamarreta Carla detall Petit taller de costura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: