Calcetes MsMSW/ Braguitas MsMSW

Ens vam apuntar a la MsMSW de La Pantigana per cosir unes calcetes, mai se’ns havia acudit i, un cop feta la primera, hem de dir que ha estat prou fàcil i ràpid. Això sí, haurem d’anar perfeccionant la tècnica, ja que el punt i la goma són difícils de cosir i es belluguen molt. També cal vigilar quin tipus de tela es tria, la nostra és la mateixa que vam fer una samarreta i resulta que no és tant elàstica com semblava… en fi, tot és començar!

L’hem cosit amb els patrons de La Pantigana i segons el tutorial per posar una goma elàstica de Pandielleando, gràcies a les dues per ajudar-nos!

Nos apuntamos a la MsMSW de La Pantigana para coser unas braguitas, nunca nos había ocurrido y, una vez hecha la primera, debemos decir que ha sido bastante fácil y rápido. Eso sí, tendremos que ir perfeccionando la técnica, ya que el punto y la goma son difíciles de coser y se mueven mucho. También hay que vigilar qué tipo de tela se elige, la nuestra es la misma que hicimos una camiseta y resulta que no es tanto elástica como parecía … en fin, todo es empezar!

La hemos cosido con los patrones de La Pantigana y según el tutorial para poner una goma elástica de Pandielleando, gracias a las dos por ayudarnos!

calcetes MsMSW Petit taller de costura copy calcetes MsMSW detall Petit taller de costura copy

2 comments

  1. Neus (amazonesenpijama)

    A mi m’agraden molt, Anna, trob que ja podeu començar a dissenyar una col·lecció i comercialitzar-la a través del blog! que ho estem esperant!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: