Pitet Perico/ Babero Perico

Aquest és un bon cap de setmana per ensenyar-vos el pitet Perico que l’àvia va fer a la petitona com a aixovar abans de néixer. Va ser una petició del pare, que és periquito. El pitet està fet amb aplicació i versiona l’escut i la mascota. Com amb el pitet d’en Doraemon, més tard vam haver de folrar-lo amb plàstic perquè no traspassés, ja que inicialment només era de rus. La forma és senzilla i el biaix blau és a tot el volt i per lligar.
Deia que és un bon cap de setmana perquè hem anat a l’Estadi de l’Espanyol perquè el pare ha recollit el segon premi de concurs fotogràfic de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol! El tema era “El teu estiu en blanc-i-blau” i vam aprofitar per fer unes fotografies del fill d’uns amics a la platja de Sant Martí d’Empúries. En aquest enllaç podeu veure les guanyadores. Felicitats!

Este es un buen fin de semana para enseñaros el babero Perico que la abuela hizo la pequeñita como ajuar antes de nacer. Fue una petición del padre, que es perico. El babero está hecho con aplicación y versiona el escudo y la mascota. Como con el babero de Doraemon, más tarde tuvimos que forrar con plástico para que no traspasara, ya que inicialmente sólo era de ruso. La forma es sencilla y el sesgo azul es en todos el vorde y para atar.
Decía que es un buen fin de semana porque hemos ido al Estadio del Espanyol porque el padre ha gandao el segundo premio de concurso fotográfico de la Federación Catalana de Peñas del RCD Espanyol! El tema era “Tu verano en blanco-y-azul” y este verano aprovechamos para tomar unas fotografías del hijo de unos amigoshaciendo una chilena en la playa de Sant Martí d’Empúries. En este enlace podéis ver las ganadoras. Enhorabuena!

 

Pitet perico Petit taller de costura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: