Samarreta coll alt 2/ Camiseta cuello alto 2

És curiós… la setmana que hem deixat enrere podríem dir que és la que més ha fet servir el cotxet la petitona en el darrer any, i això tenint en compte que encara no ha fet els dos anys. Sembla un joc de números, però la qüestió és que des de que camina sempre ha preferit anar sola caminant o que la portéssim a coll o en els diversos portanadons que hem fet (i fem) servir. Vaja, que això d’anar al cotxet no li acabava d’agradar i els pares tampoc hi insistíem. Ha calgut una setmana sencera  de gastroenteritis -7 dies amb les seves respectives nits- perquè volgués anar al cotxet a passejar pel barri! Sembla que ja ho tenim una mica encarrilat, per sort!

I tot aquesta història per ensenyar-vos la segona samarreta de coll alt que hem cosit, aquesta per la filla (podeu veure la de la mare aquí). És un patró que ens sembla que donarà molt de joc, a més és molt còmode posat!

Es curioso … la semana que hemos dejado atrás podríamos decir que es la que más ha utilizado el cochecito la pequeñita en el último año, y eso teniendo en cuenta que aún no ha cumplido los dos años. Parece un juego de números, pero la cuestión es que desde que anda siempre ha preferido ir sola caminando o que la lleváramos a cuestas o en los diversos portabebés que utilizamos (en pasado y presente). Vamos, que eso de ir al cochecito no le acababa de gustar y los padres tampoco insistíamos. Ha sido necesaria una semana entera de gastroenteritis -7 días con sus respectivas noches- para que quisiera ir al cochecito de paseo por el barrio! Parece que ya lo tenemos un poco encarrilado, por suerte!

Y todo esta historia para enseñaros la segunda camiseta de cuello alto que hemos cosido, esta para la hija (podéis ver la de la madre aquí). Es un patrón que parece que dará mucho juego, además es muy cómodo puesto!

 

samarreta coll alt Anna Petit taller de costura samarreta coll alt Anna detall Petit taller de costura

 

 

Anuncis

One comment

  1. Molt xula, i m’agrada molt aquest coll girat. Pobreta, la petita, despres de 7 dies de GEA no m’extranya que no tingui esma ni per caminar. Espero que es recuperi del tot ben aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: