Llibretes de viatge/ Libretas de viaje

Aquest octubre no farem llistat de 5 coses a fer... vaja! pensareu que ha durat poc, però recuperarem el llistat pel novembre i el desembre, que ja flairem el Nadal i hi ha moltes idees al cap!
Hi ha dos motius que expliquen perquè no hem escrit gaire. Un és que la petitona ha començat l’escola bressol, amb el que això significa d’adaptació, nova organització familiar i primers dies sense anar-hi per refredats. I això que ja va començar el curs amb mocs! El segon motiu és més “alegre” i és que la mare se n’ha anat de viatge quinze dies, a gaudir!
I quin millor complement per anar de viatge que una llibreta on poder anotar els llocs que es visiten, les impressions, algunes paraules en l’idioma del país, etc.? Doncs aquí teniu la que la mare va fer pel pare, amb temàtica de viatges.

Este octubre no haremos listado de 5 cosas que hacer … vaya! pensaréis que ha durado poco, pero recuperaremos el listado para noviembre y diciembre, que ya huele a Navidad y hay muchas ideas en la cabeza!
Hay dos motivos que explican porque no hemos escrito mucho. Uno es que la pequeñita ha comenzado la guardería, con lo que esto significa de adaptación, nueva organización familiar y primeros días sin ir por resfriados. Y eso que ya comenzó el curso con mocos! El segundo motivo es más “alegre” y es que la madre se ha ido de viaje quince días, a disfrutar!
Y qué mejor complemento para ir de viaje que una libreta donde poder anotar los lugares que se visitan, las impresiones, algunas palabras en el idioma del país, etc.? Pues aquí tenéis la que la madre hizo por el padre, con temática de viajes.

llibreta cameres Petit taller de costurallibreta cameres detall 2 Petit taller de costura

One comment

  1. Una tela molt escaient i encertada! Espero que els anés bé el viatge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: