Pantalons sarouel/ Pantalones sarouel

 

 

 

 

Caram, caram, aquest setembre estem cosint força, i fent realitat bona part de les 5 coses a fer aquest mes. Però també estem entretingudes amb canvis familiars, sobretot l’entrada a l’escola bressol de la petita. A partir d’ara els anys es tornen a mesurar per cursos escolars de setembre a juny, conèixer els companys de classe i els pares i mares, acompanyar en l’adaptació i continuar traient paciència d’aquest pou que, per sort, sembla sense fons!
Sort que hi ha l’estona setmanal de relaxació i ioga! I aquests pantalons sarouel els hem fet expressament per aquesta activitat. Són de la revista Burda Style, número 1/11, com ja us deia, a la mare li encanten aquests patrons!

Caramba, caramba, este septiembre estamos cosiendo bastante, y haciendo realidad buena parte de las 5 cosas que hacer este mes. Pero también estamos entretenidas con cambios familiares, sobre todo la entrada en la guardería de la pequeña. A partir de ahora los años se vuelven a medir por cursos escolares de septiembre a junio, conocer a los compañeros de clase y los padres y madres, acompañar en la adaptación y continuar sacando paciencia de ese pozo que, por suerte, parece sin fondo!
Suerte que hay el rato semanal de relajación y yoga! Y estos pantalones sarouel los hemos hecho expresamente para esta actividad. Son de la revista Burda Style, número 1/11, como ya os decía, a la madre le encantan estos patrones!
Pantalons grisos Petit taller de costura

Anuncis

2 comments

  1. Segur que són la mar de còmodes! Molt xulos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: