Vestit de ratlles liles/ Vestido de rayas lilas

 

Abans d’agafar-nos uns dies de vacances de cosir hem fet una sessió de costura personalitzada per acabar aquest vestit de ratlles liles per a una amiga. El patró és a partir d’un vestit de nena, doblegat per la meitat i calcat i hi hem afegit les butxaques. Per rematar les vores hi hem posat una cinta de biaix lila i, ja que el coll quedava massa obert, hem fet una pinça al darrere amb un botó. A les fotos no es veu perquè les hem fet abans, quan emprovàvem. Segur que a la model li agradarà molt portar-lo aquests dies de vacances amb la furgo 🙂

Doncs això, que ens agafem uns dies de relax, de posar els peus al mar, a la piscina, al riu, al llac i a la dutxa per tornar a finals d’agost amb més projectes i energies. Tot i això el cap no farà vacances, ja estem rumiant una nova secció i buscant més mares per entrevistar a la secció Mamas&Crafts, si t’interessa envia’ns un correu a petittallerdecostura(@)gmail.com. També tornarem amb alguna novetat, relacionada amb la tornada a l’escola (o entrada, per algunes, jeje), aquest cop per vendre. Fins aquí expliquem!

Que gaudiu molt, i cosiu, o us inspireu mirant blogs, o feu allò que més vulgueu!

 

Antes de tomarnos unos días de vacaciones de coser hemos hecho una sesión de costura personalizada para terminar este vestido de rayas lilas para una amiga. El patrón es cogiendo un vestido de niña, doblado por la mitad y calcado y hemos añadido los bolsillos. Para rematar los bordes hemos puesto una cinta de lila y, dado que el cuello quedaba demasiado abierto, hemos hecho una pinza detrás con un botón. En las fotos no se ve porque las hemos hecho antes, cuando probábamos. Seguro que a la modelo le gustará mucho llevarlo estos días de vacaciones con la furgo 🙂

Pues eso, que nos tomamos unos días de relax, de poner los pies en el mar, en la piscina, el río, el lago ya la ducha para volver a finales de agosto con más proyectos y energías. Sin embargo la cabeza no hará vacaciones, ya estamos pensando una nueva sección y buscando más madres para entrevistar a la sección Mamas & Crafts, si te interesa manda un correo a petittallerdecostura (@) gmail.com. También volveremos con alguna novedad, relacionada con la vuelta al colegio (o entrada, para algunas, jeje), esta vez para vender. Hasta aquí explicamos!

Que disfrutéis mucho, y cosáis, o os inspiréis mirando blogs, o que haced lo que más queráis!

vestit ratlles liles Petit taller de costura

vestit ratlles liles darrere Petit taller de costura

 

 

One comment

  1. xènia

    M’encanten les ratlles i trobo super xulo el contrast de direccions a les butxaques. Enhorabona x totes les produccions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: