5 tipus de saquets d’espígol / 5 tipos de saquitos de lavanda

Que la lavanda ens agrada ja ho vau veure a l’entrada Racons. I què millor que utilitzar-la per perfumar l’armari i allunyar les arnes?
Avui us ensenyem alguns tipus de sacs d’olor que hem fet en els darrers anys.
El primer, la darrera versió de la mare. Com? un retall de roba, la dobleguem, cosim els dos costats i deixem un espai per posar l’espígol, després tanquem cosint-lo a mà amb punts invisibles.

Que la lavanda nos gusta ya lo visteis en la entrada Rincones. Y qué mejor que utilizarla para perfumar el armario y alejar las polillas?
Hoy os mostramos algunos tipos de sacos de olor que hemos hecho en los últimos años.
El primero, la última versión de la madre. ¿Cómo? un retal de tela, la doblamos, cosemos los dos lados y dejamos un espacio para poner la lavanda, después cerramos cosiendo a mano con puntos invisibles.

saquet espígol 3 Petit taller de costura

El segon, una bossa amb cordill. Com? un retall de roba doblegat, cosim els dos costats, fem una vora a la part de dalt, hi passem un cordó, hi posem l’espígol i tanquem.

El segundo, una bolsa con cordón. ¿Cómo? un retal de tela doblado, cosemos los dos lados, hacemos un borde en la parte de arriba, pasamos un cordón, ponemos la lavanda y cerramos.

saquet espígol 2 Petit taller de costura saquet espígol 2 detall Petit taller de costura

El tercer, un sac cosit també per fora, regal i record de la Pepita. Com? Cosim al revés tres dels costats i una mica del quart, girem i posem l’espígol pel forat. Tanquem el forat amb agulles i cosim a tot el volt.

El tercero, un saco cosido también por fuera, regalo y recuerdo de Pepita. ¿Cómo? Cosemos del revés tres de los lados y un poco del cuarto, giramos y ponemos la lavanda por el agujero. Cerramos el agujero con agujas y cosemos alrededor.

saquet espígol Petit taller de costura

El quart, una versió més ràpida (poc recomanada per la mare i considerada molt pràctica per la filla): encarem dos retalls de roba i cosim tres dels quatre costats, sense fer vora, omplim d’espígol i tanquem el quart costat.

El cuarto, una versión más rápida (poco recomendada para la madre y considerada muy práctica para la hija): encaramos dos retales de tela y cosemos tres de los cuatro lados, sin hacer bordes, llenamos de lavanda y cerramos el cuarto lado.

saquet espígol 4 Petit taller de costura

 

El cinquè, encara més ràpid, aquest cop sense costura! Només ens cal un sobre de paper, una grapadora i l’espígol. No calen gaires explicacions, oi? Podem acabar-lo de personalitzar amb un segell carvat, un segell d’estampar, washi tape o un bon dibuix fet pels petitons!

El quinto, aún más rápido, esta vez sin costura! Sólo necesitamos un sobre de papel, una grapadora y la lavanda. No hacen falta muchas explicaciones, ¿verdad? Podemos acabar de personalizar con un sello carvado, un sello de estampar, washi tape o un buen dibujo hecho por pequeños!

saquet espígol 5 Petit taller de costura

Us animeu a fer-ne? Quins heu fet vosaltres?

Os animáis a hacerlos? Cúales habéis hecho vosotros?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: