Faldilla sobre pantalons/ Falda sobre pantalones

Sí, cal admetre-ho, estem de vacances! Aquelles vacances llargues de quan ets escolar; aquelles vacances en què allargues les migdiades i llavors no saps quin dia ets ni si havies quedat amb algú; aquelles vacances que et costa pensar de tant de sol que fa i no et treus les ulleres quan vas al bany; els dies en què penses que s’ha acabat el món, i mai saps si trobaràs una botiga oberta; els dies per anar aviat a la platja i tornar-ne ràpid, quan penses que és millor muntar una piscina al jardí, o organitzar una guerra d’aigua amb els veïns… ja sabeu, les vacances, treballis o no treballis!

I per tant, aprofitem per ensenyar-vos coses que ja hem fet fa temps, com aquesta faldilla per portar sobre dels pantalons o dels leggins, feta amb el patró de Para mi peque con amor, amb la mateixa tela que aquest necesser, i que el top de Coses de Mare.

 

Sí, hay que admitirlo, estamos de vacaciones! Aquellas vacaciones largas de cuando eres alumno; aquellas vacaciones en que alargas las siestas y entonces no sabes qué día eres ni si habías quedado con alguien; aquellas vacaciones en que te cuesta pensar de tanto sol que hace y no te sacas las gafas cuando vas al baño; los días en que piensas que se acabó el mundo, y nunca sabes si vas a encontrar una tienda abierta; los días para ir pronto a la playa y volver rápido, cuando piensas que es mejor montar una piscina en el jardín, o organizar una guerra de agua con los vecinos … ya sabéis, las vacaciones, trabajes o no trabajes!

Y por tanto, aprovechamos para enseñaros cosas que ya hemos hecho hace tiempo, como esta falda para llevar sobre los pantalones o los leggins, hecha con el patrón de Para mi peque con amor, con la misma tela que este neceser, y que el top de Coses de Mare.

faldilla velcro Petit taller de costura

Anuncis

One comment

  1. M’agrada! jo la tinc pendent des de que la van penjar al blog de Para mi peque con amor 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: