Moneder de patchwork/ Monedero de patchwork

Buscant per casa coses que hem anat cosint al llarg dels darrers anys he trobat aquest moneder (o necesser petit) que vam cosir fa anys, és contemporani d’un bolso de patchwork que també us ensenyaré. És molt bàsic però amb el temps li agafes estima, ha portat claus, anells, memòries USB,… i ara té una nova funció: estoig pels primers llapis de colors de la petita! Estava al lloc indicat al moment adequat. Per veure necessers i com posar cremalleres podeu anar a aquesta entrada de Para mi peque con amor.

Buscando por casa cosas que hemos ido cosiendo a lo largo de los últimos años he encontrado este monedero (o neceser pequeño) que hicimos hace años, es contemporáneo de un bolso de patchwork que también os mostraré. Es muy básico pero con el tiempo le coges aprecio, ha llevado llaves, anillos, memorias USB, … y ahora tiene una nueva función: estuche por los primeros lápices de colores de la pequeña! Estaba en el lugar indicado en el momento adecuado. Para ver neceseres y cómo poner cremalleras podéis ir a esta entrada de Para mi peque con amor.

moneder ratlles Petit taller de costuramoneder ratlles interior Petit taller de costuramoneder ratlles detall Petit taller de costura

3 comments

  1. oh estimada Anna! ara sí que me’n vaig a dormir contenta i tranquil·la, agraint al cel d’haver viscut per veure aquest vídeo i no haver desesperat en un intent de posar cremalleres i que me quedàs un estoig tan “perfecto” com li queda a aquesta al·lota…!! oh! gracis!!

    • Jeje, Neus, que bo! Pensava que ja t’havia passat l’enllaç… ara sí que no hi haurà cremallera que es resisteixi 😉
      Has vist que d’aquest tutorial es pot enllaçar al tutorial per fer la “forma” de l’estoig?

  2. Retroenllaç: Bossa de patchwork/ Bolso de patchwork | Petit taller de costura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: