Mamas&Crafts: Entrevista Fent Pensant Dient

Fent Pensant Dient

Com que l’instint periodístic es manté viu (vegeu la filla a l’apartat Qui som), encara que els interessos ara també passin per la costura, la cuina i la criança, hem decidit començar una sèrie d’entrevistes titulada Mamas&Crafts que, com el seu nom indica, vol presentar i conèixer mares blogaires. Voldries participar-hi? escriu-nos a petittallerdecostura(@)gmail.com. La primera entrevista Mamas&Crafts és a la Júlia de FentPensantDient, endavant!

Como el instinto periodístico se mantiene vivo (véase la hija en el apartado Qui som), aunque los intereses ahora también pasen por la costura, la cocina y la crianza, hemos decidido empezar una serie de entrevistas titulada Mamas & Crafts que, como su nombre indica, quiere presentar y conocer madres bloggers. Querrías participar? escríbenos a petittallerdecostura (@) gmail.com. La primera entrevista Mamas & Crafts es a Julia de FentPensantDient, adelante!

Em dic Júlia
Tinc el blog Fent Pensant Dient
Any de naixement del meu fill: 2010
Any en què vaig crear el blog: 2012
Ritme d’actualització: Intento publicar com a mínim una entrada a la setmana, sovint dues.
Temàtiques que tracto en el blog: Cuina, costura, criança i maternitat.

 

Me llamo Júlia
Tengo el blog Fent Pensant Dient
Año de nacimiento de mi hijo: 2010
Año en que creé el blog: 2012
Ritmo de actualización: Intento publicar como mínimo una entrada a la semana, a menudo dos.
Temáticas que trato en el blog: Cocina, costura, crianza y maternidad.

 

Què et va empènyer a crear el blog?

La maternitat m’ha fet canviar els interessos, i els hobbies. D’una banda, tenia ganes d’escriure algunes coses sobre maternitat, lactància, criança… i, de l’altra, volia aportar el meu gra de sorra en dos camps en els que jo he après gairebé tot el que sé gràcies a gent que també fa blogs: la cuina (vegana) i la costura. Així va sortir aquest blog de temàtica tant variada a simple vista però que per mi tot té molt a veure. Sóc jo després de ser mare 🙂

 

¿Qué te empujó a crear el blog?

La maternidad me ha hecho cambiar los intereses, y los hobbies. Por un lado, tenía ganas de escribir algo sobre maternidad, lactancia, crianza … y, por otra, quería aportar mi grano de arena en dos campos en los que yo he aprendido casi todo lo que sé gracias a gente que también hace blogs: la cocina (vegana) y la costura. Así salió este blog de ​​temática tan variada a simple vista pero que para mí todo tiene mucho que ver. Soy yo después de ser madre 🙂

 

Com has compaginat la maternitat amb el blog? Quan tens temps per escriure?

Costa. Costa tenir temps per cuinar (més enllà dels sopars improvisats del dia a dia), tenir temps per cosir o per pensar alguna entrada sobre un tema de criança. A més a més, a casa no tinc ordinador, així que aprofito el temps de dinar de la feina (dino davant de l’ordinador sovint) per actualitzar el blog. Normalment quan tinc un ratet deixo fetes un parell d’entrades perquè mai sé quan m’hi podré tornar a posar.

 

Como has compaginado la maternidad con el blog? Cuando tienes tiempo para escribir?

Cuesta. Cuesta tener tiempo para cocinar (más allá de las cenas improvisados ​​del día a día), tener tiempo para coser o para pensar alguna entrada sobre un tema de crianza. Además, en casa no tengo ordenador, así que aprovecho el tiempo de comida en el  trabajo (almuerzo delante del ordenador a menudo) para actualizar el blog. Normalmente cuando tengo un rato dejo hechas un par de entradas porque nunca sé cuando me podré volver a poner.

Quina peça o plat t’agrada més cosir o cuinar?

El meu plat preferit indiscutiblement és l’hummus. En podria menjar quilos i alimentar-me d’hummus, pa i amanida (sucada en hummus) durant dies.

Per cosir m’agrada tot (tot el que sé fer, que tampoc és tant). M’agrada la satisfacció quan has acabat una cosa i queda més o menys presentable i dius “ostres, això ho he fet jo” 🙂

 

Qué pieza o plato gusta más coser o cocinar?

Mi plato preferido indiscutiblemente es el hummus. En podría comer kilos y alimentarme de hummus, pan y ensalada (mojada en hummus) durante días.

Para coser me gusta todo (todo lo que sé hacer, que tampoco es tanto). Me gusta la satisfacción cuando has terminado algo y queda más o menos presentable y dices “ostras, esto lo he hecho yo” 🙂

Vols explicar on compres el material de manualitats i costura, o els ingredients?

Pel que fa als ingredients, m’agrada perquè a Barcelona hi ha algunes botigues a granel on trobes productes assequibles a bons preus, també ecològics. Per exemple, J. Renobell (http://jrenobell.es/).

Per les teles, Barcelona està ple de tendes de patchwork on venen teles a preus prohibitius. Últimament he fet un parell de descobriments a bons preus: Cal Joan a Martorell (tenen Facebook) i Borbón, als Encants Nous http://www.teixitsborbon.com/.

I al carrer Floridablanca entre Urgell i Compte Borrell he descobert una botiga de restes de sèrie de tela que venen teles a 3 euros el metre (més de confecció que de patchwork).

 

Quieres explicar donde compras el material de manualidades y costura, o los ingredientes?

En cuanto a los ingredientes, me gusta porque en Barcelona hay algunas tiendas a granel donde encuentras productos asequibles a buenos precios, también ecológicos. Por ejemplo, J. Renobell (http://jrenobell.es/).

Para las telas, Barcelona está lleno de tiendas de patchwork donde venden telas a precios prohibitivos. Últimamente he hecho un par de descubrimientos a buenos precios: Cal Joan Martorell (tienen Facebook) y Borbón, en los Encants Nous http://www.teixitsborbon.com/.

Y en la calle Floridablanca entre Urgell y Compte Borrell he descubierto una tienda de restos de serie de tela que venden telas a 3 euros el metro (más de confección que de patchwork).

 

Quins blogs t’inspiren?

Uf, un munt!!!

En diré alguns de cuina, de costura i de criança, tot i que segueixo prop de 100 blogs.

De cuina:
http://mivegablog.com/
http://www.creativegan.net/
http://www.dimequecomes.com/ (de cuina i nutrició)

De costura:
http://qzetes.blogspot.com.es/
http://paramipequeconamor.blogspot.com.es/
http://mirincondemariposas.blogspot.com.es/
i molts més però no acabaria mai!

De maternitat, criança…
http://www.enminusculas.com/
http://criatures.ara.cat/somlallet/
I aquest que m’agrada perquè l’escriu un pare: http://unpapacomovader.wordpress.com/

 

Qué blogs te inspiran?

Uf, un montón!

Diré algunos de cocina, de costura y de crianza, aunque sigo cerca de 100 blogs.

De cocina:
http://mivegablog.com/
http://www.creativegan.net/
http://www.dimequecomes.com/ (de cocina y nutrición) 

De costura:
http://qzetes.blogspot.com.es/
http://paramipequeconamor.blogspot.com.es/
http://mirincondemariposas.blogspot.com.es/
y muchos más pero no terminaría nunca!

De maternidad, crianza…
http://www.enminusculas.com/
http://criatures.ara.cat/somlallet/
y este que me gusta porqué lo escribe un padre: http://unpapacomovader.wordpress.com/

 

9 comments

  1. Reblogged this on FentPensantDient and commented:
    Des del blog “El Petit Taller de Costura” m’han fet una entrevista 🙂
    La podeu veure a continuació.

  2. Ostres, m’encanta aquesta idea de les entrevistes! I que la primera sigui a la Júlia del fentpensantdient, molt encertada amb el vostre estil. Des de fa uns mesos també la segueixo pel blog, tot i que fa molt més que la coneixia pels treballs de costura que fa.

  3. El que la Júlia no sap és que el seu bloc també és font d’inspiració per moltes mames que ens agrada cosir, cuinar i per sobre de tot estimar els nostres fills. Gràcies Júlia i el petit taller per l’entrevista! 😉

  4. Felicitats per aquesta secció i per la Júlia! També fa temps que la segueixo i la conec “virtualment” 🙂

  5. Retroenllaç: Mamas & Crafts: Entrevista Kuka and Bubu | Petit taller de costura

  6. Retroenllaç: El més llegit del 2013 i propòsits pel 2014/ Lo más leído del 2013 y propósitos para el 2014 | Petit taller de costura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: