Col·laborant al Bai Jia Bei de Coses de Mare/ Colaborando al Bai Jia Bei de Coses de Mare

I direu, el Bai què?! La Fanny de Coses de Mare torna a estar embarassada (enhorabona!) i ha fet una crida a qui vulgui col·laborar en el seu projecte Bai Jia Bei, la manta dels 100 desitjos. Resumint, es tracta de regalar-li un tros de tela + un desig per la nena que ha d’arribar (en el seu cas, dos desitjos perquè així en tindrà també un el seu primer fill, en Pau), i ella en farà una manta. És una idea molt bonica, i acollidora!
I des del Petit taller de costura ens venia de gust fer-li aquest regal ien concret, li hem fet arribar aquesta tela amb ocells, que en el seu dia ja vam fer uns llençols per la petitona i en teníem un bon retall guardat. Podeu veure aquí l’entrada que ens ha dedicat la Fanny.

Us animeu a participar a la manta dels desitjos de Coses de Mare? Trobareu més informació aquí.

Y diréis, el Bai qué? Fanny de Coses de Mare vuelve a estar embarazada (enhorabuena!) y ha hecho un llamamiento a quien quiera colaborar en su proyecto Bai Jia Bei, la colcha de los 100 deseos. Resumiendo, se trata de regalarle un trozo de tela + un deseo para la niña que tiene que llegar (en su caso, dos deseos porque así tendrá también un su primer hijo, Pau), y ella hará una manta. Es una idea muy bonita, y acogedora!
Y desde el Petit taller de costura nos apetecía hacerle este regalo y, en concreto, le hemos mandado esta tela con pájaros, con la que en su día ya hicimos unas sábanas para la pequeñita y teníamos un buen retal guardado. Puede ver aquí la entrada que nos ha dedicado Fanny.
Os animéis a participar en la manta de los deseos de Cosas de Madre? Encontraréis más información aquí.

tela Coses de mare Petit taller de costura

One comment

  1. Moltes gràcies boniques! Ja us ho vaig dir,em va encantar la tela i ara que sé que la vostre petita té uns llençols d’aquesta tela, em sembla encara més especial. Segur que als meus petits també els encantarà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: