RECEPTA Pastís de 4t aniversari/ RECETA Tarta para un 4º aniversario

OLYMPUS DIGITAL CAMERA El nostre nebot va fer 4 anys aquest abril i ho vam celebrar amb un pastís de xocolata i colors, que és molt atractiu per petits i grans. Vam veure’l a Thermomixeando que es gerundio i ens va encantar.

Nuestro sobrino hizo 4 años este abril y lo celebramos con un pastel de chocolate y colores, que es muy atractivo para pequeños y grandes. Lo vimos en Thermomixeando que se gerundio y nos encantó.

Cal fer un bescuit (de iogurt o el que us agradi), una crema o farcit (en el nostre cas de llimona) i aplicar-li la decoració. Semblaria que és molta feina, però si un dia prepares la crema i el bescuit, i l’endemà muntes el pastís és un moment. Us animeu? Aquí us expliquem la nostra recepta:

Hay que hacer un bizcocho (de yogur o lo que os guste), una crema o relleno (en nuestro caso de limón) y aplicarle la decoración. Parecería que es mucho trabajo, pero si un día preparas la crema y el bizcocho, y al día siguiente montas el pastel es un momento. Os animáis? Aquí le indicamos nuestra receta:

BESCUIT DE IOGURT

Ingredients:
5 ous
270 gr sucre
150 gr oli
250 gr farina
170 gr iogurt (natural o de gustos)
1 polsim de salt
1 sobre de llevat

Barregem els ous i el sucre, a mà o amb la batedora de varetes. Quan s’hagi blanquejat, afegim l’oli i el iogurt, després la farina, la sal i el llevat. Enfornem uns 35-40 minuts a 170 ºC però dependrà del forn, així que el punxem amb un escuradents i quan surti net ja el traiem del forn i deixem refredar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABIZCOCHO DE YOGUR

Ingredientes:
5 huevos
270 gr azúcar
150 gr aceite
250 gr harina
170 gr yogur (natural o de sabores)
1 pizca de salto
1 sobre de levadura

Mezclamos los huevos y el azúcar, a mano o con la batidora de varillas. Cuando se haya blanqueado, añadimos el aceite y el yogur, después la harina, la sal y la levadura. Hornear unos 35-40 minutos a 170 º C pero dependerá del horno, así que pinchamos con un palillo y cuando salga limpio ya lo sacamos del horno y dejamos enfriar.
CREMA DE LLIMONA (recepta de la sogra)

Ingredients:
2 llimones
2 gots d’aigua
2 ous
10 cullerades de sucre
1 i 1/2 cullerades de farina fina de blat (“Maizena”)

Ratllar la pela de les llimones i esprémer el suc. Posar-ho en un pot de turmix amb els ous, l’aigua, el sucre i la farina. Passar el turmix, o alternativament remoure-ho bé amb les varetes o a mà. Posar-ho al foc, remenant constantment, sense que arribi a bullir. Quan comença a agafar consistència de crema treure-ho del foc i deixar refredar.

Un cop freda, tallar el pastís i posar-hi la crema de llimona al mig. També untar tot el bescuit amb la crema, ja que serà la cola que enganxarà la decoració.

CREMA DE LIMÓN (receta de la suegra)

Ingredientes:
2 limones
2 vasos de agua
2 huevos
10 cucharadas de azúcar
1 y 1/2 cucharadas de harina fina de trigo (“Maizena”)

Rayar la cáscara de los limones y exprimir el jugo. Ponerlo en un bote de turmix con los huevos, el agua, el azúcar y la harina. Pasar el turmix, o alternativamente remover bien con las varillas o a mano. Ponerlo al fuego, revolviendo constantemente, sin que llegue a hervir. Cuando comienza a tomar consistencia de crema sacarlo del fuego y dejar enfriar.

Una vez fría, cortar el pastel y poner la crema de limón en medio. También untar todo el bizcocho con la crema, ya que será el pegamento que enganchará la decoración.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADECORACIÓ

Ingredients, segons el pastís, nosaltres vam fer servir:
5 paquets de barretes de xocolata “de marca”
2 paquets de barretes de xocolata
2 bosses de cacauet de colors

Començar disposant les barretes de xocolata al voltat del pastís. Lligar-ho amb una cinta de tela o de ràfia per assegurar-ho bé. Cobrir tota la part de dalt amb les boles de color fins que no es vegi el bescuit. I ja el tenim llest per presentar!

DECORACIÓN

Ingredientes:
5 paquetes de barritas de chocolate “de marca”
2 paquetes de barritas de chocolate
2 bolsas de cacahuetes de colores

Empezar disponiendo las barritas de chocolate alrededor del pastel. Ligarlo con una cinta de tela o de rafia para asegurarlo bien. Cubrir toda la parte de arriba con los cacahuetes de colores hasta que no se vea el bizcocho. Y ya lo tenemos a punto para presentar!

Advertisements

One comment

  1. Retroenllaç: El més llegit del 2013 i propòsits pel 2014/ Lo más leído del 2013 y propósitos para el 2014 | Petit taller de costura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: