Camisa de primavera

Després de notícies com les de l’enfosament de la fàbrica tèxtil de Bangladesh, s’ha tornat a posar de manifest les precàries condicions dels treballadors i treballadores que fan peces de roba per multinacionals. Són peces que podem comprar al costat de casa per “quatre duros”, unes peces que segueixen la moda, i que potser comprem perquè són molt assequibles. És un cercle viciós que costa de trencar, i que com a consumidors/es ens demana compromís. La campanya Ropa Limpia coordinada per Setem treballa per aconseguir millors condicions de treball. També us recomanem el programa sobre la roba de “Lletra petita” de TV3.

A banda de demanar bones condicions laborals i pagar preus justos, podem fer-nos la pròpia roba. Aquí us ensenyem una camisa de “topos”, feta a partir d’un patró de la revista Burda.

Tras noticias como las del hundimiento de la fábrica textil de Bangladesh, se ha vuelto a poner de manifiesto las precarias condiciones de los trabajadores y trabajadoras que hacen prendas para multinacionales. Son piezas que podemos comprar al lado de casa para “cuatro duros”, unas piezas que siguen la moda, y que quizás compramos porque son muy asequibles. Es un círculo vicioso que cuesta romper, y que como consumidores / as nos pide compromiso. La campaña Ropa Limpia coordinada por Setem trabaja para lograr mejores condiciones de trabajo. También os recomendamos el programa sobre la ropa de “Letra pequeña” de TV3.
Aparte de pedir buenas condiciones laborales y pagar precios justos, podemos hacernos la propia ropa. Aquí os enseñamos una camisa de “topos”, hecha a partir de un patrón de la revista Burda.

camisa topos Petit taller de costura camisa topos detall Petit taller de costura

Anuncis

One comment

  1. Cinta

    M’encanta el model i la tela, és preciosa! Ja tinc ganes de compartir costura amb vosaltres! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: