Coses de mare ens ha atorgat el One Lovely Blog Award/ Coses de mare nos ha dado el One Lovely Blog Award

One lovelyLa Fanny de Coses de Mare ens ha concedit el One Lovely Blog Award (el Premi a un blog encantador), moltes gràcies! És el nostre primer premi blogaire, quina il•lusió!

Fanny de Coses de Mare  nos ha concedido el One Lovely Blog Award (el Premio a un blog encantador), muchas gracias! Es nuestro primer premio bloguero, qué ilusión!

I en què consisteix el premi?
1. Enganxar la imatge del premi al blog.
2. Enllaçar el teu blog amb el de la persona que t’ha atorgat el premi.
3. Explicar 7 coses sobre tu.
4. Atorgar el premi a 15 blogs.
5. Posar-te en contacte amb els blogs premiats per informar-los.
Y en qué consiste el premio?
1. Pegar la imagen del premio al blog.
2. Enlazar tu blog con el de la persona que te otorgado el premio.
3. Explicar 7 cosas sobre ti.
4. Otorgar el premio a 15 blogs.
5. Ponerte en contacto con los blogs premiados para informarles.

Pel que fa a explicar 7 coses sobre nosaltres, com que som tres, explicarem 3 coses de la mare, 3 coses de la filla i una de la néta:

Mare:
1. De petita vaig viure envoltada de botons i màquines de cosir, i és ara que estic més enganxada a cosir i fer manualitats, sobretot si les poden portar els meus tres néts.
2. Sóc perfeccionista i vull polir tots els detalls. Quan ensenyo a cosir no en passo ni una! Si cal, es desfà una vora i es torna a fer. Ja ho diuen: “fent i desfent aprèn l’aprenent” 🙂
3. M’agrada veure món. El darrer viatge ha estat aquest mes de març a Varsòvia, amb 8 graus sota zero i un fred glaçat, però això no ens ha impedit de sortir a passejar i viure la ciutat.

Filla:
4. Abans de ser mare no m’interessava gens la costura, a menys que fos perquè la mare em fés alguna cosa per mi, que a vegades m’agradava i a vegades no… Pobre, quants jerseis fets i desfets a mitja! Quina santa paciència!
5. M’agrada que les coses estiguin netes, però no vol dir necessàriament que estiguin ordenades. Crec que l’ordre és un concepte massa subjectiu. A més, quan un objecte no troba el seu lloc, passa a formar part del des-ordre.
6. Fa poc he plantat quatre enciams, escaroles i pèsols, amb l’ajuda del meu sogre. I tinc deu maduixeres esperant el seu torn, ai quan pugui tornar a fer hort a tutti pleni!

Néta:
7. M’agrada llegir el llibre de la Yumi i les Kokeshis, passar pàgines de revistes de pares i nens i que m’expliquin una vegada i una altra els contes d’en Patufet i la Rateta presumida.

Respecto a contar 7 cosas sobre nosotras, como somos tres, explicaremos 3 cosas de la madre, 3 cosas de la hija y una de la nieta:

Madre:
1. De pequeña viví rodeada de botones y máquinas de coser, y es ahora que estoy más animada a coser y hacer manualidades, sobre todo si las pueden llevar mis tres nietos.
2. Soy perfeccionista y quiero pulir todos los detalles. Cuando enseño a coser no paso ni una! Si es necesario, se deshace un borde y se vuelve a hacer 🙂
3. Me gusta ver mundo. El último viaje ha sido este mes de marzo a Varsovia, con 8 grados bajo cero y un frío helado, pero eso no nos ha impedido salir a pasear y vivir la ciudad.

Hija:
4. Antes de ser madre no me interesaba nada la costura, a menos que fuera porque mi madre me hiciera algo por mí, que a veces me gustaba y a veces no … Pobre, cuántos jerseys hechos y deshechos a media! Qué paciencia!
5. Me gusta que las cosas estén limpias, pero no significa necesariamente que estén ordenadas. Creo que el orden es un concepto demasiado subjetivo. Además, cuando un objeto no encuentra su lugar, pasa a formar parte del des-orden.
6. Hace poco he plantado cuatro lechugas, escarolas y guisantes, con la ayuda de mi suegro. Y tengo diez fresas esperando su turno, ay cuando pueda volver a hacer huerto a tutti pleni!

Nieta:
7. Me gusta leer el libro de Yumi y las Kokeshi, pasar páginas de revistas de padres y niños y que me expliquen una y otra vez los cuentos de Pulgarcito y la Ratita presumida.

Blogs premiats
Blogs premiados

Hi ha molts blogs interessants i inspiradors a la xarxa que encara no hem descobert, per tant, per fer aquesta selección hem triat aquells que ens han “tocat” la fibra i el cor, ens han engrescat a fer peces noves i ens han il•lusionat amb nous projectes. Gràcies per ser-hi!

Hay muchos blogs interesantes e inspiradores en la red que todavía no hemos descubierto, por tanto, para hacer esta selección hemos elegido aquellos que nos han “tocado” la fibra y el corazón, nos han animado a hacer piezas nuevas y nos han ilusionado con nuevos proyectos. Gracias por estar ahí!

Lanas de mil colores
http://lanasdemilcolores.blogspot.com.es/

Tutticraft
http://tutticraft.blogspot.com.es/

Amazones en pijama
http://amazonesenpijama.blogspot.com.es/

Coses de mare
http://cosesdemare.blogspot.com.es/ 

Cosint idees
http://cosintidees.blogspot.com.es/

Para mi peque con amor
http://paramipequeconamor.blogspot.com.es/

Mi rincón de mariposas
http://mirincondemariposas.blogspot.com.es/

La Pantigana
http://arreboditcomunapantigana.blogspot.com.es/

Diario de Naii
http://diariodenaii.blogspot.com.es/

Mi Mara Mundo
http://mimaramundo.blogspot.com.es/

Mola coser
http://molacoser.blogspot.com.es/

You and Mie
http://youandmie.com/

Elsie Marley
http://www.elsiemarley.com/

Natural Violet
http://naturalviolet.blogspot.com.es/

Suburbia Soup
http://www.suburbia-soup.com/

6 comments

  1. Ostres, moltes gràcies per pensar en el meu blog. I enhorabona pel premi.

  2. Enhorabuena por el premio! No conocía vuestro blog, voy a echar un vistazo! Gracias por acordaros de mi blog, da mucha satisfacción saber que inspira algo en alguien. Saludos!

  3. Enhorabona pel premi i gràcies per pensar en el meu bloc!

  4. Congratulations on your award! There are sooo many talented people out there and the inspirations are endless. Thank you so much for awarding my blog… I am truly honored! 🙂

  5. Enhorabona guapes i gràcies per tornar-me el vostre reconeixement!

  6. Enhorabuena por el premio y muchas gracias por acordaros de nuestro rincón! Saludos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: